Povodom obeležavanja 27 godina rada, kompanija Resor je organizovala “otovorena vrata” i ugostila više od 150 zvanica iz 120 lokalnih samouprava Srbije i zemalja regiona, kojima su predstavljeni novi modeli vozila, kanal-jet, model F20 sa dizalicom za podzemne kontejnere, koji čine okosnicu napretka u proizvodnji hidromehaničke opreme i razvoja kompanije.

Pored novih modela predstavljen je i razvojni projekat proizvodnje kompostatora, specijalnih vozila za skupljanje uginulih životinja.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović je prilikom posete istakao značaj postojanja kompanije Resor, koja svoje uspešno poslovanje zasniva na domaćoj pameti i tehnologiji, kao i da se nada uspešnoj saradnji lokalne samouprave i kompanije Resor i u narednim godinama.

”Grad Niš, njegov komunalni sektor i javna preduzeća su u Resoru uvek imali pouzdanog partnera, i naša težnja je da se ta uspešna saradnja nastavi i u budućnosti”, poručio je Gradonačelnik Bulatović.

Predsednica Opštine G. Han Marija Cvetković, potvrdila je uspešnu saradnju opštine sa kompanijom Resor, poželevši joj dugi niz godina uspešnog poslovanja.

Zvanice su upoznate i sa uspesima kompanije koje se ogledaju kroz sve veću saradnju i izvoz specijalnih vozila u Bugarsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i ostale zemlje u regionu, za potrebe njihovih gradova i lokalnih samouprava.

U svom govoru Generalni direktor Branislav Mihajlović, osvrnuo se na veliku podršku porodice bez koje „Resor“ ne bi postigao ovakav uspeh, naglasivši da dalji razvoj kompanije uveliko zavisi od mladih koji su spremni da preuzmu rukovodstvo, uz njegovu savetodavnu ulogu.

U toku obilaska proizvodnih pogona zvanice su imale priliku da vide najmodernija postrojenja i način rada na proizvodnji vozila, a nakon obilaska, na svečanom ručku su nastavljeni razgovori i dogovori o daljim saradnjama.

Back to list

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *