Pomoćnik ministra privrede Aleksandar Starčević dodelio je 08.11.2018. godine godišnje nacionalne nagrade za poslovnu izvrsnost „Oskar kvaliteta“.

Među dobitnicima su kompanije „Jugo-Kaolin“ iz Beograda, „Radijator Inženjering“ iz Kraljeva, „Resor“ iz Gadžinog Hana. Starčević je čestitao dobitnicima, ističući da je reč o važnoj manifestaciji i da ove kompanije predstavljaju primer kako bi trebalo da posluju srpski privrednici.

Priznanje je uručeno i opštini Medveđa, Veterinarskom specijalističkom institutu iz Jagodine i Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske iz Banja Luke.

Nagrade „Oskar kvaliteta“ uručene su 24. put po redu na svečanosti održanoj u Privrednoj komori, u okviru 27. Foruma kvaliteta i poslovne izvrsnosti 2018.

Pomoćnik ministra privrede je rekao da resorno ministarstvo ceni napore Fondacije za kulturu kvaliteta i poslovnu izvrsnost i Privredne komore Srbije koji upravo promovišu razvoj i unapređenje organizacione i poslovne izvrsnosti u poslovanju.

Priznanje „Oskar kvaliteta“ dodeljuje se profitnim i neprofitnim organizacijama za vrhunske rezultate postignute na razvoju i unapređenju organizacione i poslovne izvrsnosti, a dodeljuje ga Fondacija za kulturu kvaliteta i poslovnu izvrsnost, u saradnji sa PKS i pod pokroviteljstvom Ministarstva privrede.

Izvor: Ministarstvo privrede Republike Srbije

Back to list

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *